Eläinleirit 2021

Kummun Tilan Hevospalveluiden järjestämät Green Care eläinleirit 2021 Viinijärvellä

Ilmoittautuminen on auki, varmista paikkasi nyt! 

Päiväleirit 7-12 -vuotiaille

Leiri I 12. - 13.6.2021 klo 10 - 16.00

Leiri II 10. - 11.7.2021 klo 10 - 16.00

Green Care -eläinleirillä pääset nauttimaan kesästä, eläimistä ja luonnosta. Leireillä tutustumme maatilan eläimiin ja niiden hoitamiseen. Leirin aikana eläimiä ruokitaan, ulkoilutetaan, harjataan ja paijataan. Tilalta löytyy vuohia, kilejä, kanoja, pupuja, poneja, kissoja ja koira.

Leirit eivät vaadi ennakkotaitoja, sillä leirillä tutustutaan ja harjoitellaan eläinten kanssa toimimista jokaisen oman valmiustason ja toiveiden mukaisesti. Leirikoko on rajattu kahdeksaan (8) osallistujaan, jotta voimme taata yksilöllistä ohjaamista pienryhmissä.

  • Leirin hinta on 80 €/lapsi ja leirimaksuun sisältyy leiriohjelma, lounas ja välipala ja tapaturmavakuutus.
  • Ilmoittautumiset leirille I 21.5.2021 ja leirille II 18.6.2021 mennessä. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitovaa.
  • Kerro ilmoittautumisessa: lapsen nimi, ikä ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Lisäksi vanhemman/vanhempien puhelinnumero, sähköpostiosoite ja osoitetiedot. 

            Ilmoittautumiset:          

            050 38 21779/Jonna

            040 5379118/ Senja

            kthevospalvelut@gmail.com

  • Leiriosallistujien ja ohjaajien terveys ja turvallisuus on meille tärkeää, joten leireille ei tule osallistua sairaana. Leiriosallistuminen on mahdollista perua sairastilanteessa ajankohdasta riippumatta ilman lääkäri todistusta. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia leireihin, mikäli tilanne niin vaatii.
  • Laskutus tapahtuu sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Peruutustapauksissa maksettua leirimaksua ei palauteta kuin edellä mainitussa sairastumistapauksessa. 


Leirille mukaan tarvitsee:

  • Säänmukainen varustus, kumisaappaat on myös hyvä olla mukana kelillä kuin kelillä. Tarvittaessa sadevaatteet, olemme ulkosalla myös sadesäällä.
  • Aurinkorasva
  • Iloista leirimieltä!


Tilan osoite:

Ristonkankaantie 36, Viinijärvi